Onze filosofie

Digitale innovatie voor iedereen.

Digitale tools zijn er om business groei mogelijk te maken, niet om IT-ers te laten groeien.

Business impact voor alles.

Digitale innovatie voor iedereen, hoe doe je dat?

Ongetwijfeld één van de grootste verdiensten van de digitale revolutie van de laatste jaren is dat de toegankelijkheid van allerhande tools & applicaties enorm gestegen is. En hoewel sommigen je ongetwijfeld nog het tegendeel willen laten geloven, kan je zo goed als elk proces en touchpoint met klanten en medewerkers vandaag heel snel digitaliseren.

Bij Joined! Digital werken we bijna steeds met bestaande SAAS oplossingen. Deze Software as a Service modellen zijn immers voor heel wat bedrijven niet enkel een kost-efficiënte, maar ook een best-in-class oplossing.

Joined! Digital brengt zo tastbare oplossingen.

Geen zware upfront investering

Het SAAS model maakt dat je niet hoeft te investeren in (lokale) hardware.

Best in class oplossingen

Specifieke tools focussen zich op één (of hoogstens enkele) ding. Maar dat doen ze dan wel heel goed.

En aangezien wij ons niet linken aan één verkoper van IT tools kunnen we altijd de beste oplossing voor u vinden!

Eenvoudig in gebruik

We gebruiken altijd tools die gebouwd zijn om gebruikt te worden door echte mensen. Dat heet dan UX, maar betekent vooral dat jouw medewerkers ze willen gebruiken.

Schaalbaar

Digitale oplossingen die meegroeien met jouw organisatie. Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt.

Business First

Wij zijn business mensen. Toevallig met een hart voor digitale innovaties. Niet andersom. En dat maakt een wereld van verschil.

Recht door zee

Jamaar, mijn vaste IT provider zegt...

Uiteraard is onze aanpak niet voor iedereen weggelegd. Daar doen we ook niet moeilijk over. In-house zware ERP-oplossingen hebben ook hun merites. Wie dagelijks honderdduizenden verbruiken moet registreren en ingewikkelde pricing tabellen heeft om op basis hiervan miljoenen facturen te versturen zal altijd een SAP of Microsoft oplossing nodig hebben.

Waar moet je rekening mee houden als je voor onze aanpak kiest?

Hoe wordt omgegaan met data?

Aangezien data niet op jouw server (in je kelder waar hij last heeft van vocht) staat, moet je bewust nadenken over hoe er met jouw data wordt omgegaan. Je weet wel, GDPR enzo. Dit nemen we dan ook altijd mee in de screening van de oplossingen.

Wat betreft veiligheid ‘voor verlies’ is dit net één van de voordelen van zo goed als alle SAAS oplossingen. Data wordt immers standaard bewaard op verschillende fysieke locaties.

We nemen ook altijd mee dat je steeds heel vlot aan je data aan kan als je beslist over te schakelen naar een andere oplossing.

Dubbele data?

Hét argument voor geïntegreerde oplossingen zoals een SAP of een Microsoft ERP is natuurlijk dat alle data met elkaar in contact staan. En dat is ook gewoon handig. We stellen echter vast dat voor de meeste bedrijven hergebruik van data ofwel heel beperkt is in de praktijk, of toch heel veel dure customisation vraagt in die ERP-pakketten.

Wij vertrekken liever van customer journeys en kijken daar waar data hergebruikt kan worden. Aangezien de meeste van de SAAS oplossingen allemaal een API hebben (een taal waarmee je aan hun data kan) is het opzetten van data synchronisatie zeker niet onmogelijk.

Business model risico

We moeten er niet flauw over doen. Het risico dat een SAAS oplossing er morgen mee stopt is groter dan dat een SAP of een Microsoft ermee stopt. Dus daar hebben we het bewust over. We zorgen ook altijd dat data makkelijk exporteerbaar is en je in noodgevallen kan overstappen naar een gelijkaardige oplossing.

Een grote vendor stopt er misschien niet onmiddellijk mee, maar je hangt meestal wel vast aan zware support contracten (en ondersteuning die meestal ook beperkt is in de tijd).

Overtuigd? Of nood aan een echt gesprek?

Contacteer JOINED! Digital