Blog
Filip

Vlaio ondersteund KMO’s met digitalisatie

Als KMO weet je dat je moet investeren in digitalisatie. Temeer daar heel wat van de investerigen in technologie snelle terugverdientijden hebben. Maar je blijft natuurlijk met de investering zitten die je wel moet maken eerst. De Vlaamse overheid wil de Vlaamse KMO’s helpen en je kan tot 50% van je investeringsbedrag laten subsidieren. Op 1 september lanceert VLAIO de oproep digitale transformatieprojecten. Waar dient deze subsidie voor? Met de subsidie voor digitale transformatieprojecten subsidieert de Vlaamse overheid immers de kennis die je nodig hebt om van een dergelijke transformatie een succes te maken. Je dient hiervoor samen te werken

Lees meer »
Blog
Filip

Telewerken Cheat Sheet

Ok, telewerken to the rescue volgens onze overheden. Maar hoe begin je eraan als je daar als KMO nog niet op ingezet hebt? Een snelle ‘first aid’ om telewerk mogelijk te maken.

Lees meer »
Blog
Filip

Shopify quick setup

Digitaal aan je verkoopskanalen toevoegen blijkt nu nog belangrijker dan ooit. JOINED! Digital steekt de handelaars en KMO’s graag een handje toe met een complete gids om binnen enkele uren te starten met online verkopen. Corona tijden of niet, een win voor jou en je klanten.

Lees meer »
Collaboration
Blog
Filip

Asana Vs. Monday.com

Asana.com en Monday.com zijn 2 van de meest gebruikte team work management/project management tools. En met reden. Asana timmert al jaren gestaag aan de weg. Monday.com is the ‘newer kid on the block’. We zetten ze tegen elkaar. We kijken naar de betalende versies om een oordeel te vellen. functionaliteiten Je zoekt natuurlijk een team work/project management tool om efficiënter, effectiever en met meer fun samen te werken. Dus functionaliteiten als due dates, team notifications, time frames, gantt views (of team views), task lists, GTD functionaliteit, forms, comments, voting en mobiele applicaties zijn key.

Lees meer »
e-commerce
Blog
Filip

Shopify opzetten voor B2B in België en Europa.

Met oplossingen als Shopify & WOOcommerce is het opzetten van een e-commerce site gemakkelijker dan ooit. Maar in praktijk komen er heel wat zaken bij kijken, bijvoorbeeld het opzetten van je webshop zodat je BTW regime correct loopt. Daar merk je al snel dat die tools gemaakt zijn in de V.S. en we hier in Europa/België toch met wat specifieke elementen zitten, zeker als je internationaal werkt en zowel particuliere als B2B klanten hebt. In deze blogpost leggen we uit hoe je BTW regime en shipping snel en correct opzet voor de Belgische e-commerce shops die Shopify gebruiken. We werken

Lees meer »