Vlaio ondersteund KMO’s met digitalisatie

Als KMO weet je dat je moet investeren in digitalisatie. Temeer daar heel wat van de investerigen in technologie snelle terugverdientijden hebben. Maar je blijft natuurlijk met de investering zitten die je wel moet maken eerst. De Vlaamse overheid wil de Vlaamse KMO’s helpen en je kan tot 50% van je investeringsbedrag laten subsidieren.

Op 1 september lanceert VLAIO de oproep digitale transformatieprojecten.

Waar dient deze subsidie voor?

Met de subsidie voor digitale transformatieprojecten subsidieert de Vlaamse overheid immers de kennis die je nodig hebt om van een dergelijke transformatie een succes te maken. Je dient hiervoor samen te werken met een externe dienstverlener, al dan niet in combinatie met de inzet van eigen personeel.

Voor wie is deze subsidie beschikbaar?

Kmo’s met een vestiging in Vlaanderen. De definitie die VLAIO hanteert voor KMO vind je hier.

Hoeveel?

De subsidie dekt 50% van je investering, met een maximum van 50.000 EUR.

Wanneer?

Opgelet, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de KMO portefeuille is dit een oproep die binnen een bepaalde termijn binnen moet. De periode loopt van 1/9 tot 31/10/2020. Daarnaast worden de subsidies toegekend volgens first come, first serve. Dus snel zijn is de boodschap.

Hoe?

Je dient samen met je externe dienstverlener een projectbeschrijving in te dienen. Daar helpen we je uiteraard graag bij.

Alle info op de website van Vlaio.

Twitter
Share
Share

Contacteer ons

Wacht niet om digitaal te innoveren.

Digitale tips & tricks?

Dat kan, schrijf je in op onze maandelijkse mailing Traag Digitaal.